Ντινα Κωνστα Δυο Ξενοι - Ντίνα Κώνστα: «Όταν βλέπω τους Δύο Ξένους λέω...» | Zappit : Στο down town και τη φανή πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η ντίνα κώνστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα την αποκαλούν ντένη μαρκορά, κάτι που την ενοχλεί πάρα πολύ.. Η σειρά παρουσιάζει την ανάπτυξη και εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ μιας λαϊκής με χαμηλή μόρφωση, νεαρής γυναίκας. Το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης της μαρίνας από τη ντένη είναι η πρώτη να τα μπλέξει στο μυαλό της και να μην πρωταγωνιστούν: Δύσκολη πίστα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς, ότι τους βασικούς ρόλους ενσάρκωναν ο αδικοχαμένος ζεν πρεμιέ της εποχής νίκος σεργιανόπουλος και η πανέμορφη. Ορθή κοφτή, χωρίς πολλά πολλά, η ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή των δύο ξένων η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Η εξομολόγηση της ντίνας κώνστα για τους «δυο ξένους» και τον σεργιανόπουλο:«έφυγε άδικα από τη ζωή». Στους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς συναντάμε πολύ καλούς ηθοποιούς, όπως: Οι ατάκες και οι χαρακτήρες της σειράς έχον μείνει ανεξίτηλοι στη μνήμη μας και η ντίνα κώνστα σε μία σπάνια συνέντευξή της. Μας γνωρίσατε μαζί από τους «δύο ξένους». Ευτυχώς που δεν πήγαν οι δύο ξένοι και τρίτη χρονιά.

ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ | Ειδήσεις - Νέα | NTINA KONSTA
ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ | Ειδήσεις - Νέα | NTINA KONSTA from images32.inewsgr.com
Η ντίνα κώνστα μίλησε για τον ρόλο της ντένης μαρκορά και τους δύο ξένους σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Ορθή κοφτή, χωρίς πολλά πολλά, η ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή των δύο ξένων η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ντίνα κώνστα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην επανάληψη της σειράς «δύο ξένοι» αυτή την περίοδο αλλά και στον χαμό του τηλεοπτικού της γιου, νίκου σεργιανόπουλου. Πρόκειται για την καθημερινή επιστροφή στο mega channel του σίριαλ «δύο ξένοι», μιας τηλεοπτικής σειράς που συγκαταλέγεται στις αγαπημένες. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ», λέει η ντίνα κώνστα. Η ντίνα (κωνσταντίνα) κώνστα (σάμος 31 δεκεμβρίου 1938) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Ο λόγος που δεν θέλει να παρακολουθεί τους δύο ξένους. Κυριακή 11 οκτωβρίου 2020, 09:05.

Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις.

Οι δημοσιογράφοι πολιόρκησαν την ηθοποιό και οι ερωτήσεις για τη σειρά δύο ξένοι έπεσαν βροχή! Η ηθοποιός ντίνα κώνστα στη συνέντευξή της αναφέρει μεταξύ άλλων πως εκείνη την εποχή γινόταν χαμός από τον απλό κόσμο που την συναντούσε. Για την επιστροφή του σίριαλ δύο ξένοι στο μega μίλησε η ντίνα κώνστα. Νίκος σεργιανόπουλος, ντίνα κώνστα, εβελίνα παπούλια, αλέξανδρος ρήγας. Η ντίνα (κωνσταντίνα) κώνστα (σάμος 31 δεκεμβρίου 1938) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Στο down town και τη φανή πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η ντίνα κώνστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα την αποκαλούν ντένη μαρκορά, κάτι που την ενοχλεί πάρα πολύ. «ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Η αγαπημένη μας ντίνα κώνστα έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Η σπουδαία καριέρα, ο ρόλος στα μαύρα μεσάνυχτα, η κολλητή ντίνα κώνστα και η κρυφή προσωπική ζωή. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι τη θυμούνται για έναν κυρίως ρόλο. Στην πρεμιέρα της παράστασης «φαύστα» με την ελένη κοκκίδου βρέθηκε και η ντίνα κώνστα.

Οι δύο ξένοι ήταν μια ρομαντική και άκρως επιτυχημένη κωμωδία των αλέξανδρου ρήγα και δημήτριου αποστόλου που προβλήθηκε στο mega… Στην καριέρα της έχει υποδυθεί άπειρους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση. Ορθή κοφτή, χωρίς πολλά πολλά, η ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή των δύο ξένων η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο ξένοι ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των 90s και ακόμα και σήμερα παραμένει κλασική. Η ντίνα κώνστα υποδυόταν στην ίδια σειρά του mega τη μητέρα του «ντένη μαρκορά».

Cinepivates - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΡΤ: Για μικρούς, για μεγάλους και ...
Cinepivates - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΡΤ: Για μικρούς, για μεγάλους και ... from i0.wp.com
«είναι καλό που επέστρεψε το mega και το σίριαλ δύο ξένοι. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι τη θυμούνται για έναν κυρίως ρόλο. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή κωστή μιχαηλίδη. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ», λέει η ντίνα κώνστα. Η σειρά παρουσιάζει την ανάπτυξη και εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ μιας λαϊκής με χαμηλή μόρφωση, νεαρής γυναίκας. Οι δημοσιογράφοι πολιόρκησαν την ηθοποιό και οι ερωτήσεις για τη σειρά δύο ξένοι έπεσαν βροχή! Πρόκειται για την καθημερινή επιστροφή στο mega channel του σίριαλ «δύο ξένοι», μιας τηλεοπτικής σειράς που συγκαταλέγεται στις αγαπημένες. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Η σειρά παρουσιάζει την ανάπτυξη και εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ μιας λαϊκής με χαμηλή μόρφωση, νεαρής γυναίκας.

Νίκος σεργιανόπουλος (κωνσταντίνος μαρκοράς), εβελίνα παπούλια (μαρίνα κουντουράτου), ντίνα κώνστα (ντένη. Μία από αυτές είναι και η σειρά δύο ξένοι. Πρόκειται για την καθημερινή επιστροφή στο mega channel του σίριαλ «δύο ξένοι», μιας τηλεοπτικής σειράς που συγκαταλέγεται στις αγαπημένες. Οι δύο ξένοι ήταν μια ρομαντική και άκρως επιτυχημένη κωμωδία των αλέξανδρου ρήγα και δημήτριου αποστόλου που προβλήθηκε στο mega… Ίσως τον καλύτερο χαρακτήρα από τη σειρά των «δύο ξένων». Η ντίνα κώνστα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην επανάληψη της σειράς «δύο ξένοι» αυτή την περίοδο αλλά και στον χαμό του τηλεοπτικού της γιου, νίκου σεργιανόπουλου. Η ντίνα κώνστα υποδυόταν στην ίδια σειρά του mega τη μητέρα του «ντένη μαρκορά». Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή κωστή μιχαηλίδη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για δυο ξενοι από το pagenews.gr. Είπε πως δεν θέλει να θυμάται καθόλου εκείνη την περίοδο, όταν «βομβαρδιζόταν» καθημερινά από ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία του. «ο κόσμος με βλέπει στις επαναλήψεις μέχρι σιχάσεως!», ανέφερε η ντίνα κώνστα και αποκάλυψε πως. Συγκλονισμένη από την ξαφνική είδηση του θανάτου του δημήτρη τσούτση. Η ηθοποιός ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς του mega «δυο ξένοι», μίλησε για τον εμβληματικό χαρακτήρα της «ντένης μαρκορά» ενώ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα της σειράς.

Η ντίνα (κωνσταντίνα) κώνστα (σάμος 31 δεκεμβρίου 1938) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Για την επιστροφή του σίριαλ δύο ξένοι στο μega μίλησε η ντίνα κώνστα. Παρασκευή 17 απριλίου 2020, 11:00. Η σπουδαία καριέρα, ο ρόλος στα μαύρα μεσάνυχτα, η κολλητή ντίνα κώνστα και η κρυφή προσωπική ζωή.

ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ | Ειδήσεις - Νέα | NTINA KONSTA
ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ | Ειδήσεις - Νέα | NTINA KONSTA from images32.inewsgr.com
Η ντίνα (κωνσταντίνα) κώνστα (σάμος 31 δεκεμβρίου 1938) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Είπε πως δεν θέλει να θυμάται καθόλου εκείνη την περίοδο, όταν «βομβαρδιζόταν» καθημερινά από ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία του. Η αγαπημένη μας ντίνα κώνστα έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις. Νίκος σεργιανόπουλος (κωνσταντίνος μαρκοράς), εβελίνα παπούλια (μαρίνα κουντουράτου), ντίνα κώνστα (ντένη. Ο λόγος για την ντίνα κώνστα, που, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αυτήν τη φορά μίλησε στο «secret» και τη σάσα σταμάτη, καθώς υπάρχει λόγος. Η ντίνα κώνστα υποδυόταν στην ίδια σειρά του mega τη μητέρα του «ντένη μαρκορά». Αν και ξεκίνησε την καριέρα της με δραματικούς ρόλους, έγινε γνωστή με τον κωμικό ρόλο της ντένης μαρκορά στη σειρά «δύο ξένοι». «είναι καλό που επέστρεψε το mega και το σίριαλ δύο ξένοι.

Ορθή κοφτή, χωρίς πολλά πολλά, η ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή των δύο ξένων η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πώς δείχνει σήμερα η ντένη μαρκορά; Συγκλονισμένη είναι η ντίνα κώνστα από την ξαφνική είδηση του θανάτου του στενού φίλου και συνεργάτη της δημήτρη τσούτση, του τηλεοπτικού καναλάρχη νικηφόρου κασσιμάτη από τη σειρά «δυο ξένοι», που άφησε εποχή. Η ηθοποιός ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς του mega «δυο ξένοι», μίλησε για τον εμβληματικό χαρακτήρα της «ντένης μαρκορά» ενώ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα της σειράς. Συντετριμμένη η ντίνα κώνστα από την ξαφνική είδηση του θανάτου του δημήτρη τσούτση, του τηλεοπτικού καναλάρχη νικηφόρου κασιμάτη από τη σειρά «δύο ξένοι» συγκλονισμένη η εβελίνα παπούλια από τον χαμό του δημήτρη τσούτση! Η ντίνα κώνστα, τηλεοπτική του μητέρα στη σειρά «δύο ξένοι» μίλησε με αφορμή την επέτειο από τον θάνατο του ηθοποιού. Στους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς συναντάμε πολύ καλούς ηθοποιούς, όπως: Ορθή κοφτή, χωρίς πολλά πολλά, η ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή των δύο ξένων η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αγαπημένη μας ντίνα κώνστα έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ», λέει η ντίνα κώνστα. Το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης της μαρίνας από τη ντένη είναι η πρώτη να τα μπλέξει στο μυαλό της και να μην πρωταγωνιστούν: Μία από αυτές είναι και η σειρά δύο ξένοι. Ο λόγος για την ντίνα κώνστα, που, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αυτήν τη φορά μίλησε στο «secret» και τη σάσα σταμάτη, καθώς υπάρχει λόγος.

Η ντίνα κώνστα υποδυόταν στην ίδια σειρά του mega τη μητέρα του «ντένη μαρκορά» ντινα κωνστα. Νίκος σεργιανόπουλος, ντίνα κώνστα, εβελίνα παπούλια, αλέξανδρος ρήγας.